Penghantaran

Alamat:

Kami hanya akan menghantar ke alamat yang disediakan di alamat penghantaran yang diberikan semasa pembelian anda. Pastikan alamat dan nombor telefon yang diberikan adalah betul. Kami tidak membuat penghantaran ke Kotak P.O (PO Box). Kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya alamat penghantaran yang diberikan salah dan barang dikembalikan semula kepada kami oleh pihak kurier. Semua penghantaran semula pesanan anda akan dicas semula kos penghantaran untuk percubaan penghantaran kedua.

Pertukaran Alamat:

Sekiranya anda ingin menukar alamat penghantaran, sila e-mel kepada kami di [email protected] dalam 12 jam selepas membuat pesanan. Sekiranya permintaan pertukaran alamat dibuat setelah pesanan dihantar, pelanggan perlu menanggus kos penghantaran baharu dan kos-kos lain yang berkaitan.

Tempoh Penghantaran

Penghantaran akan mengambil masa 3-7 hari bekerja bergantung kepada ferak kerja syarikat kurier penghantaran.

Nombor Tracking

Nombor tracking akan diberikan sebaik sahaja pesanan anda diberikan kepada pihak kurier. Sila semak email dan sms dari easyparcel untuk maklumat tracking.

Sertai dropship kami

Jana pendapatan dengan menjual buku dari rumah tanpa pegang stok. Anda jual, kami poskan. 
Daftar Dropship
cartupload linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram